loading icon
Homme on esimene advent, ehk 1. detsember. Eelmisel kahel aastal oleme jõulukalendrina kasutanud minu meisterdust, mis näeb välja selline: 

 

 

 

Igal päeval avasime aknakese, kus sees oli siis magusat, mänguasjake või mõni muu tore üllatus. 

Sel aastal proovime midagi muud, et asja mõte ei seisneks vaid asjakese saamises vaid hoopiski, kuidas koos perega toredasti koos aega veeta. Väärtustaksime midagi, mis seda väärt on. Ega ka magusad üllatused kuskile ei kao, päkapikud käivad edasi 🙂

Leidsin sellise toreda kalendri kui pilvekalder, seda saab näha siit. Mulle see mõte väga meeldis ja tegevused olid tegelikult juba eelmisest aastast mul olemas. Pilvi me küll ei tee, aga riputame igal päeval isetehtud lumehelbekese lambi külge, kuhu on kirjutatud üks number. Numbri järgi leiame ka tegevuse olemasolevaks päevaks. 

 

Emmed, kes ei rahuldu vaid poe šokolaadikalendriga, siis näppudele valu, veel jõuab meisterdada, miks mitte üheskoos. 

 

Kathy

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga