loading icon
Tegelikult oleks soovinud teile näidata juba prantsusestiilis kirjutuslauda, aga kuna lapsed on haiged olnud, siis oleme hoopiski kodus olnud ja siin jõulumeeleolu loonud ning meisterdanud. Tegelikult päris mitu projekti on käsil, nii väikesi kui suuri, eks jõuavad ka riburadapidi blogisse 🙂
 
Käisime laadal ja üheks ostuks oli ka piparkoogitaigen. Õhtul sai küpsetatud selle jõulu esimesed piparkoogid, sel ajal kui lapsed usinalt vormidega askeldasid, tegin mõned pildid, kaamera ette jäi ka lasteköök oma jõulu pidurüüs. Köök ise on kaks aastat tagasi lastele jõuludeks tehtud.
 
 
 
 
 
 
 
Käimas on ka kaks mängu: mäng romantikasõpradele, kuhu saate saata pilte ja hinnata teiste omasid 
ning fb-i jagamismäng.
Mõlemad leiab blogi esilehelt.
 
 
Soovin oma lugejatele lõbusaid askeldamisi
 
 
Kathy

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga