loading icon
Räägin teile oma viimasest leiust. Soetasin endale imelise ruumilise talveteemalise ilutaldriku 🙂 Aga juba arvan, et mingi koosluse saavutamiseks, peaks mõned juurde muretsema 🙂 Taldrikuid saab riputada, või panna vitriinkappi vaatamiseks. Läbimõõt on 18,5 cm. Tootja: B&G Copenhagen Porcelan. 
 
Mind hakkas selle portselani tööstuse ajalugu huvitama, jagan lühidalt seda ka teiega .Bing & Grøndahl Taani portselanivabrik asutati aastal 1853 skulptor  Frederik Vilhelm Grøndahl’i ja vendadest kaupmeeste Meyer Hermann Bing’i and Jacob Herman Bing’i poolt.  Jõulu taldrikute sarjaga tehti algust juba aastal 1895. Taldrikutel kujutati traditsioonilisi talvestseene, selle sarja taldrikuid on toodetud üle 100 aasta. Kogujate poolt hinnatud ja ihaldatud.
 
 
 
 
 
Mõningad nopped ka pinterestist 🙂 
 

 

 

 

 

Käimas mäng romantika sõpradele:
 
 

 

Kathy

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga