loading icon
 Iga kord kui sellest rapsipõllust mööda sõitsime, mõtlesin endamisi, küll siin saaks ilusad pildid teha. Läks päevi mööda, saabusid tuulised ilmad, nõnda tuligi idee jäädvustada tütar pildile koos tülli kangaga. Praegu on väikeste tüdrukute seas väga IN kõik need asjad, mis mõningal määralgi meenutavad Jääkuninganna Elsa keepi 😉 Seega aksessuaari kasutamine oli vägagi meeltmööda.
 
 Siis kui tunned, et sinu ümber on miskit rohkemat.
Kui selle bonso ostsin, olin veel kahtleval seisukohal, äkki jääb see kappi lihtsalt seisma. Kuid kui tunda Eestimaa ilmaolusid, osutus see väga tänuväärt esemeks. Ootame pikisilmi neid suvepäevi, kui saab juba kleitides end päikese käes keerutada.
 
Peale pildistamist küsiti luba minna mööda tehnorada jooksma.
Suured rõõmud väikestest asjadest!

Kõike kaunist!
Kathy

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga