loading icon

Kaunist esimest adventi teile kõgile!

Eelmisel aastal ootasime jõule teistmoodi kui muidu. Soovisin, et meie peres poleks tähtsad üksnes kingitused vaid hindaksime ka koosolemise aega. Emana ja alustava ettevõtjana tean, kui kiiresti kasvavad advendiaegmeie lapsed ja pole aimugi kuhu kaob ära kõik see aeg. 
  
Eelmisel aastal planeerisin meie detsembrikuu tegemistega, mis ühendas meie pere. See aasta otsustasin seda traditsiooni jätkata ning jagada ka enda blogi lugejatega. See projekt kestab kuu aega ning tähendab pea igapäevast postitust, mis kasjastab meie koostegemisi, olgu selleks siis tore meisterdus koos lastega, mõni väljasõit või tegevus, mis tundub meile, vanematele, nii argipäevane ja tavaline, kuid lastele nii oluline –  kelgutamine, kooslugemine, lumeinglite tegemine – seda kõike koos oma emme-issiga.
 
Seda teistega jagades, saan motiveerida nii ennast kui ka oma lugejaid – tähtsustada seda aega, kui lapsed on veel väikesed ning luua oma lastele ilusaid lapsepõlvemälestusi.

Esimene postitus tuleb juba homme ning eesmärgiks on küll jagada oma tegevusi iga päev, kuid kuna pildistamine, postituse kirjutamine võtab oma aja, ei julge ma lubada igapäevaseid postitusi. Ikka seepärast, et jõulukuu meeleolu oleks meil kõigil 🙂

Ootan ka teie poolseid mõtteid, kuidas veedate aega oma pere seltsis advendikuul ning jagaga kindlasti oma toredaid ideid, kuidas muuta see veelgi mõnusamaks.

 

Kathy

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga