loading icon

jõulukontsert kirikus

 Eelmine aasta käis Koit Toome koos Maarja-Liis Ilus’ga esinemas meie kodulinna kirikus, selle aasta jõulukontserti käisime kuulamas Tartu Peetri kirikus, kus kõlas Maria Listra ja Koit Toome elegantne repertuaar.jõulukontsert tartus

Lapsed kuulasid ilusasti vaikselt, kuid hiljem küsides, meeldis neile eelmise aasta jõulukontsert rohkem. Sest nagu Koit Toome on ka öelnud, seekord ei laula nad kuusepuust ega jõulutaadist vaid pigem sellist Bocelli-Brightmani stiili.

DSC_1211c

Enim mulle meeldinud laulud: “Time to say goodbye”, “Palve” ja “I saw three ships”

Koit Toome ja MAria Listra kontsert

Alati kaunid Maria Listra ja Koit Toome!

Postitust kirjutades, kuulan Andrea Bocelli laule.  Jagan neid ka teiega, kuulata saab neid SIIT.

Ilusat pühade ootust soovides,

Kathy

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga