loading icon

 Nüüd on käes see päev, mil näitan teile, mida ilusat sai tehtud Autentico kriitvärvidega. Laste narivoodi sai valitud just seetõttu, et sel on palju treitud pulki, mille lihvimine oleks võtnud terve igaviku 🙂 Kasutades kriitvärve, sain jätta selle tülika etapi vahele.

DSC_3423c

narivoodi lastele

Mõned pildid töö käigust. Et tulemus oleks kena, sai voodi kaetud kolme värvikihiga. Alumisel pildil on näha, kus voodi pulgad on värvitud esimesel korral ja milline on jäänud tulemus, kui peale on kantud kolm värvikihti. Et värvitud pind jääks siledam, tegin iga värvi järel kerge vahelihvimise. Väikene soovitus veel mööbli värvimisel, et jääks ilus ühtlane tulemus: pigem katta mitme õhukese kihiga kui ühe paksu kihiga 🙂

Kriitvärve eristab tavamööblivärvidest peale selle, et tootjate sõnul ei ole vaja mööblitükki eelnevalt lihvida, see, et enne lakkimist on see mööblile siiski õrnalt kinnituv. Väikene kokkupuude teise detailiga ja värv on maas (kollaazi parempoolne ülemine pilt). 

 Positiivne  on see, et värvida võib eluruumides ja et värvid tulevad veega hästi maha, sealt kuhu neid vaja ei ole. 

kriitvärvidega värvimine

Etteruttavalt võin öelda, et peale lakkimist ja paari nädalast kasutamist pole kulumisjälgi märganud. Kuigi esialgne kartus oli siiski suur, sest see pole mingi kapike, mis kusagil nurgas seisab, vaid ikkagi lastevoodi, mida aktiivselt kasutatakse. Seepärast peaks rõhku panema ka laki valikule. Ise kasutasin seekord uut veebaasil lakki, mis selle värvi peale hästi sobis. Infoks veel, et värv muutub peale lakikihi kandmist tumedamaks. 

Autentico Chalk Paint kriitvärvide ametlik edasimüüja Eestis on Lavendlilaegas OÜ ning nende kodulehega saate tutvuda SIIN.

romantiline lastetuba  Võib-olla keegi mäletab, kui ühes FB-i postituses näitasin mänguvoodi detaile. Nüüd on need voodid lõpuks valmis. Disainitud on need nii, et  mängides saab neid kasutada tavavooditena ning on hea hoiustada narivooditena. 

Jänkukeste voodipesu on linasest materjalist ning valmistatud vanaema poolt 😉

Nii valmisdki üheaegselt voodid tütardele ja nende kaisuloomadele ning need pisikesed voodid olid tüdrukutele toredad sünnipäevakingitused 🙂DSC_3260c

romantiline valge kodu

Nende armsate jänkukestega olete kohtunud juba eelnevates postitutes. Vahepeal täienes jänkude pesakond kahe liikme võrra, ning oma õdedega võrreldes saab neil riideid vahetada. Nende pikk-kõrvade tegijaga saate tutvuda SIIN.

 

DSC_3272c

Öösärgike selga ja tudule 🙂

PicMonkey Collage

Tänu narivoodile suurenes mänguala lastetoas.

DSC_3322c

See mõnusalt pehme rüüzidega linasest voodipesukomplekt on valminud käsitööna ning disaininud ja tootnud tubli Eesti ettevõtja. Nende kaunilt romantiliste toodetega saate tutvuda SIIN.

DSC_3381c    DSC_3479c

DSC_3469c

Järgmisel kuul kuulete minu  kogemusest Vintro kriitvärvidega.

Kõike kaunist!

Kathy

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga